SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK

 

LABOR ÁRLISTA 

Post Covid Csomag 

21 050 Ft

A koronavírus,valamint az immunrendszer vírus elleni védekezése komolyan károsíthatja a fertőzésen átesett személyek tüdejét, szívét,érrendszerét,veséjét és idegrendszerét. Ezzel olyan kellemetlen tüneteket okozva, mint a mellkasi fájdalom, légszomj izomfájdalom, fáradékonyság, meglassult gondolkodás, koncentrációs zavarok. A betegség lezajlása után érdemes néhány vizsgálatot elvégezni az esetleges szövődmények felderítése céljából,melyek akár a tünetmentes, vagy enyhe lefolyású esetekben is előfordulhatnak.Koronavírus fertőzésen átesett pácienseinknek a következő vizsgálatokat ajánljuk:

Vérkép,D-dimer,CN,CRP,GOT,GPT,GGT,ALP,LDH,CK,CK-MB,Kardiális troponin,Ferritin,Vesefunkció

Műtéti Panel

21 000 Ft

Mindannyian szeretnénk stresszmentesen felkészülni bizonyos életeseményekre, várt vagy váratlan kihívásokra

Ebben szeretnénk a segítségükre lenni azon ügyfeleinknek akik szeretnék műtéti beavatkozás előtt igénybe venni laborunk szolgáltatásait

Műtéti labor panelünk tartalmazza azokat a vizsgálatokat, amelyet a műtét elött kérnek Orvosaink. Tartalmazza a vércsoport vizsgálatot is.

Vérkép,Nátrium,Kálium Vércukor,Vesefunkció,Májfunkció CRP Prothrombin,Vércsoport+ellenanyag,Vizelet általános és üledék 

Nagy Labor

8500 Ft


Nátrium,Kálium,Vércukor 

-Vesefunkció

-Májfunkció

-Zsír anyagcsere

-Össz. fehérje,albumin

-Vérkép

-CRP

-Vizelet általános és üledék 

50+ csomag hölgyeknek

34 900 Ft

Az egészség 50+ csomagot olyan 50 év feletti női pácienseinknek ajánljuk,akik szeretnének általános képet kapni egészségi állapotukról.

Az egészség 50+ csomagot olyan 50 év feletti női pácienseinknek ajánljuk, akik szeretnének általános képet kapni egészségi állapotukról.

vizsgálja a vérképző rendszert (vérkép, vas, transzferrin, ferritin)

a lebontási termékekből kiszűrhető elváltozásokról (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin)

a szervezet fontosabb enzimeinek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz) működéséről

az ionháztartás állapotáról (Na, K, Cl, Mg)

információt nyújt a csontok állapotáról (D-vitamin, Ca, P)

tájékoztatást nyújt a szív- és érrendszeri rizikófaktorokról (zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin)

jelzi a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat (vérkép, CRP)vizsgálja a pajzsmirigy és mellékvese hormonális alapfunkcióit (TSH, kortizol)

tartalmazza a hölgyek váltzó korára jellemző hormonális eltérések (FSH, ösztradiol) vizsgálatát

valamint ellenzőrzi a vérszegénység és demencia kialakulása szempontjából fontos vitamonokat (B12, folsav)

50+ csomag férfiaknak

34 900 Ft

50 év feletti férfi pácienseinknek ajánljuk, akik szeretnének általános képet kapni egészségi állapotukról.

A vizsgálat eredménye segítséget nyújt az esetlegesen meglévő cukorbetegség, reumás megbetegedések, valamint a pajzsmirigy betegségeinek kimutatásában.

vizsgálja a vérképző rendszert (vérkép, vas, transzferrin, ferritin)

a lebontási termékekből kiszűrhető elváltozásokról (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin)

a szervezet fontosabb enzimeinek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz) működéséről

az ionháztartás állapotáról (Na, K, Cl, Mg)információt nyújt a csontok állapotáról (D-vitamin, Ca, P)

tájékoztatást nyújt a szív- és érrendszeri rizikófaktorokról (zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin)

jelzi a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat (vérkép, CRP)

vizsgálja a pajzsmirigy és mellékvese hormonális alapfunkcióit (TSH, kortizol)

tartalmazza a prosztata rendellenességeinek diagnosztikájában fontos PSA (prosztata specifikus antigén) vizsgálatát

megmutatja a szervezet tesztoszteron szintjétvalamint ellenzőrzi a vérszegénység és demencia kialakulása szempontjából fontos vitamonokat (B12, folsav)

Inzulinrezisztencia csomag

25 000 FT


A vizsgálat a szervezet nem megfelelő inzulinválaszáról ad felvilágosítást.Az inzulinrezisztencia nem önálló betegség, hanem egyéb kóros állapotokkal van összefüggésben (szív - és érrendeszeri betegségek, 2-es típusú cukorbetegség), ugyanakkor ez egy visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos, ezáltal ugyanis megelőzhető a diabétesz, valamint a metabolikus szindróma kialakulása.Hölgyek esetében az inzulinrezisztencia gyakran együtt jár PCOS nevű (policisztás ovárium szindróma) megbetegedéssel (a női szervezet hormonális betegsége, mely meddőséghez is vezethet), melyre a vizsgálat szintén rávilágíthat.Azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal, hasi elhízással és meddőségi problémákkal küzdenek, valamint mozgásszegény életmódot folytatnak. A csomagot továbbá javasoljuk cukorbetegségre utaló gyanú esetén, illetve azok számára is, akik családjában előfordult már cukorbetegség.

Pajzsmirigy csomag 

9000 Ft

Pajzsmirigy panelünket azoknak a pácienseinknek ajánljuk, akik a következő tünetek, panaszok bármelyikét tapasztalják magukon: bármilyen irányú testsúlyváltozás, hajhullás, bőrszárazság, székrekedés, levertség, fázékonyság vagy éppen izzadás, melegtűrő képesség romlása, szapora szívverés, ritmuszavarok, izgatottság, hasmenés. A felsoroltak hátterében ugyanis meghúzódhat a pajzsmirigy bármilyen eredetű alul- vagy túlműködése.

COVID-19 ÁRLISTA 

PCR TESZT

15 900 Ft

Jelenlegi fertőzést mutat ki (garat, orr) , laboratóriumi teszt.   

Ag gyorsteszt

8 900 Ft

Antigén teszt, jelenlegi fertőzést mutat ki, szóbeli eredmény 15 percen belül , hivatalos lelet 3 órán belül, orrból történik a mintavétel. 

Ag gyorsteszt (nyalókás)

9 900 Ft

Antigén teszt, jelenlegi fertőzést mutat ki, szóbeli eredmény 15 percen belül , hivatalos lelet 3 órán belül. 

ELISA 

9 900 Ft

Védettségi okmányhoz Antitest vizsgálat,vagyis azt nézi, hogy a szervezetben termelődött-e elég ellenanyag. Koronavíruson igazoltan átesett személyeknél vagy amennyiben nem igazolt, de kíváncsi rá hogy átesett-e. Aktaív immunizáció. Minatevétel vénás vérből történik. 

Centaur

14 500 Ft

Antitest vizsgálat, szintén a szervezetben termelődött ellenanyagot vizsgálja, annyiban speciálisabb, hogy itt az OLTÁST követő antitest ( ellenanyag) termelést vizsgálja. Passzív immunizáció. Mintavétel vénás vérből történik.