COVID tesztek Székesfehérváron

Végeztesse el COVID tesztjét nálunk, Székesfehérvár belvárosában, a Távoirda utca 5. szám alatt.
Minden nap 08.00-18.00 óráig jöhet, előzetes bejelentkezés után.

COVID Antigén Gyorsteszt - 8.900 Ft 

antigén teszt, jelenlegi fertőzést mutat ki, szóbeli eredmény 15 percen belül, hivatalos lelet 3 órán belül e-mail címre érkezik, mintavétel orrból történik
Ára: 8900.-

COVID Antigén Gyorsteszt (nyalókás) - 12.000 Ft

antigén teszt, jelenlegi fertőzést mutat ki, szóbeli eredmény 15 percen belül hivatalos lelet 3 órán belül e-mail címre érkezik
Ára: 12.000.-

COVID PCR teszt - 15.900 Ft

antigén teszt, szintén jelenlegi fertőzést mutat ki, lelet 24 órán belül érkezik a megadott e-mail címre, a mintavétel garatból és orrból történik
Ára: 15.900.-

COVID Antitest Elisa teszt - 9.900 Ft

antitest vizsgálat, vagyis azt nézi, hogy a szervezetben termelődött-e elég ellenanyag. Koronavíruson igazoltan átesett személyeknél vagy amennyiben nem igazolt, de kíváncsi rá, hogy átesett-e. Aktív immunizáció. A mintavétel vénás vérből történik a lelet másnap a megadott e-mail címre érkezik.
Ára: 9.900.-

COVID Antitest Centaur teszt - 14.500 Ft

antitest vizsgálat, szintén a szervezetben termelődött ellenanyagot vizsgálja, annyiban speciálisabb, hogy az OLTÁST követő antitest (ellenanyag) termelést vizsgálja. Passzív immunizáció. . A mintavétel vénás vérből történik a lelet másnap a megadott e-mail címre érkezik.
Ára: 14.500.-

Labor és COVID vizsgálatok

Szokatlan tünetei vannak, vagy csak szeretné ellenőriztetni az egészségét? Sürgősen szüksége van egy laborvizsgálat elvégzésére?

Válasszon minket, ha nincs ideje a szakrendelőben órákon keresztül sorba állni. A vizsgálatokat beutaló nélkül is elvégezzük, és segítünk a kérésének, illetve panaszainak leginkább megfelelő vizsgálatokat kiválasztani.

  • Időpontokat akár már másnapra biztosítunk
  • Laborvizsgálat beutaló nélkül: orvosi javaslat nélkül is elvégezzük a kért vizsgálatot.
  • Vérvétel azonnal, várakozás nélkül: előzetesen egyeztetett időpontban várjuk vizsgálatainkra, nem kell órákat várnia, hogy sorra kerüljön.
  • Laboratóriumi csomagok a gyors diagnózishoz.
  • Kíméletes, gyors, szakszerű vérvétel.

Hívjon bizalommal a 06-30-505-63-30-as telefonszámon egészen 18:00 óráig, vagy jelentkezzen be online a facebook oldalunkon egész nap.

Belvárosi Magánlabor - Székesfehérvár


Székesfehérvár, Távírda utca 5.

Tel: 0630-505-6330

0630-133-1018

Email:belvarosilabor@gmail.com

pcrtesztfehervar@gmai.com

"Az egészség a legnagyobb kincsünk"

Buddha